Tulekul konverents õpetajatele ja koolijuhtidele

7. nov. 2021 - Kommenteeri artiklit

19.11 toimub konverents Eesti õpetajatele ja koolijuhtidele. Kuna haridusasutused vajavad praegu tuge, on ettevõtte Meaningful Talks kokku pannud tasuta virtuaalse hariduskonverentsi, kus esinevad hinnatud haridusjuhid ja oma ala spetsialistid.

Konverentsi kohta leiab täpsemat infot siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!