Õpetajate Leht kuulutab välja naljalugude konkursi „Koolis on lõbus“

14. jaan. 2022 Õpetajate Leht - Kommenteeri artiklit
õpetajate leht logo

Konkursi eesmärk on koguda õpetajatelt humoorikaid, tujutõstvaid ja koomilisi juhtumisi koolielust ning õpilaste ütlemisi eeldusel, et kirjapanija on olnud seikade vahetu tunnistaja või kuulnud öeldut oma kõrvaga. Ülestähendusi ootame kahes kategoorias:

  • juhtunud lugu (500‒2000 tähemärki) ‒ vabalt valitud stiilis ja laadis ülestähendus naljakast juhtumist või olukorrast koolis;
  • leitud mõte (kuni 200 tähemärki) – õpilase suust kuuldud lause või repliik, mis teeb tuju rõõmsaks või paneb asju nägema tavapärasest erineva nurga alt.

Lood ja repliigid palume saata 1. aprilliks aadressil heiki@opleht.ee. Postituses märkige ära oma nimi ja töökoht. Soovi korral tagame autori anonüümsuse.

Laekunud ülestähendused avaldame Õpetajate Lehe veebis, lugejate seas populaarseks osutuvate lugude autorid saavad auhinnaks SA Kultuurilehe väljaannete aastatellimusi ja piletid Tallinna Linnateatri lavastusele „Aviaator“.  

Meeleolukalt kevadele vastu!

Algatust toetavad SA Kultuurileht ja Tallinna Linnateater.

kultuurileht

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!