Mondo kutsub koole osalema õiglase kaubanduse uuringus

1. veebr. 2022 Kristina Mänd ja Jana Jesmin - Kommenteeri artiklit

Hea direktor, huvijuht, õpetaja!

Kutsume koole osalema õiglase kaubanduse uuringus.

Nagu juba aastatel 2016, 2018 ja 2020, korraldab Mondo ka 2022. aastal koolide abiga 15‒19-aastaste noorte seas online-uuringu, et teada, kuidas on kasvanud teadmised õiglasest kaubandusest, muutunud harjumused ja eelistused, ning kõrvutada Eesti, Läti ja Leedu koolide andmeid. NB! Me teeme iga riigi kohta koondi.

Lugege siit, mida tähendab osalemine õiglase kaubanduse teemalises uuringus.

Registreerige oma kool enne 08.02.2022 siin. Juurdepääsu uuringule anname ainult registreeritud koolidele.

Seejärel anname teile juurdepääsu online-uuringule. Uuringu täitmine võtab ühel inimesel kuni 20 minutit ja vastatud peab olema 15. märtsi õhtuks. Mondo teeb tulemustest kokkuvõtte, mida tutvustame 2022. aasta mais rahvusvahelisel õiglase kaubanduse päeval.

2020. aasta sügisel liitus uuringuga 1321 õpilast 25 Eesti koolist. Kõik varasemad uuringud on saadaval siin

Olete väga oodatud osalema!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!