Pane end kirja Sisekaitseakadeemia veebitutvustusele!

25. veebr. 2022 Sisekaitseakadeemia - Kommenteeri artiklit

Veebruari lõpus algab Sisekaitseakadeemia sisseastumise I etapp ja akadeemia korraldab veebitutvustuse akadeemias õppimise ning sealsete erialade kohta. 

Sisekaitseakadeemia tutvustus veebikeskkonnas Zoom toimub 2. märtsil kell 11 ja 29. märtsil kell 15. Tutvustame õpetatavaid erialasid, räägime vastuvõtust, näitame peahoonet ja vastame küsimustele.

Sisekaitseakadeemias õpivad politsei- ja piirivalveameti, päästeameti, häirekeskuse, maksu- ja tolliameti ning vanglateenistuse töötajad, kes seisavad iga päev selle eest, et Eestis oleks turvaline elada. 

Sisekaitseakadeemia on unikaalne terves maailmas, sest siin on kogu riigi siseturvalisusega seotud õpe koondatud ühte organisatsiooni. Sisekaitseakadeemiasse on teretulnud nii gümnaasiumi äsja lõpetanud kui ka töökogemusega õppijad. Akadeemia valmistab nii kutsehariduse, rakenduskõrghariduse kui ka magistrihariduse tasandil ette sisejulgeolekuvaldkonna spetsialiste. Lisaks korraldatakse Sisekaitseakadeemias täiendusõpet ning osa saab võtta erialasest teadus-, arendus- ja innovatsioonitegevusest. Erialase ettevalmistuse saab pääste-, finants-, justiits- ning politsei- ja piirivalvekolledžist, magistriharidust pakub sisejulgeoleku instituut. 

NB! Virtuaalüritus toimub Zoomi keskkonnas ja on piiratud vaatajate arvuga. Registreeruda saab aadressil www.sisekaitse.ee.

Palume õpetajatel jagada infot oma õpilastega, kes võivad olla huvitatud koolitee jätkamisest Sisekaitseakadeemias.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!