22. aprillil on klassiõpetajate liidu kevadseminar

21. märts 2022 Eesti Klassiõpetajate Liit - Kommenteeri artiklit

Eesti Klassiõpetajate Liidu juhatusel on hea meel teatada, et pärast kahte aastat toimub liidu kevadseminar taas kontaktselt! Ootame liitu kuuluvaid klassiõpetajaid Tallinna Eesti Lastekirjanduse Keskusesse Pikk 73 22. aprillil. 

Vaatame üheskoos keskuses ringi ning tutvume võimalustega, mida see õpilastele ja õpetajatele pakub. Uute laste- ja noorteraamatutega teeb meid tuttavaks Anne Kõrge. Kevadseminar pakub ka üllatust, aga kellega või millega on tegu, see jääb praegu saladuseks.

Kevadseminari lõpetab Eesti Klassiõpetajate Liidu üldkoosolek. Liidu kodulehelt leiad põhjalikumat infot.

Kohtumiseni kevadises Tallinnas raamatute keskel!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!