Aktiivne klassireis loodusesse – tule Valgeranna seiklusparki! 

25. märts 2022 Robert Andreas Verlin - Kommenteeri artiklit
Sel kevadel ootavad Valgerannas avastamist uuenenud seiklusrajad. Foto: Tauri Uruhiir

Meeldejäävat klassireisi plaanides tekib hulk küsimusi. Milline sihtkoht valida? Mis tegevused võtta? Kui palju maksab pilet? Klassireisi ühe variandina soovitame valida lõbusa, sportliku ja emotsioonidega täidetud päeva seikluspargis.

Pärnu suurim seikluspark asub Valgerannas, kõrgete mändide ja liivaranna vahel. Valgeranna on Pärnust 9 km kaugusel, sinna saab mööda kergliiklusteed sõita ka jalgrattaga. Kevadise koolikampaania ajal maksab 1.–6.rada õpilasele12 eurot ning 1.–3. rada 10 eurot.

Eelnevat seikluspargi kogemust vaja ei ole. Kohapeal võtab õpilased vastu kogenud instruktor, kes tutvustab ronimisvarustust ning teeb selgeks ohutusreeglid. Kui ohutusinstruktaaž on kuulatud ja õpperada läbitud, võib seiklus alata. Seikluspargis on kokku kuus rada lihtsast keeruliseni ning pea sada seiklusmängu. Iga raja lõpus ootab kõigi lemmik – õhusõit tagasi maapinnale.

Lasteaialapsi ootame lasteparki, algklassiõpilastele soovitame radasid 1–3 ning suurematele seiklejatele radasid 1–6. Sel kevadel ootavad avastamist uuenenud seiklusrajad. Närvikõdi armastajatele soovitame vabalangemishüpet, mis sooritatakse kümne meetri kõrgusel olevalt platvormilt.

Pärast ronimist saab piknikuplatsil muljetada ja värskes õhus einestada. Toitlustus on võimalik tellida grupimenüüst, mille hinnad on 7–11 eurot. Lisategevusena saab mängida aardejahti ning discgolf’i. Aardejaht on lõbus orienteerumismäng, kus võistkonnal tuleb vihjeid lahendades leida aare. 18-korviline discgolf’i-park kulgeb mööda terviserada ning mänguks vajalikke kettaid on võimalik rentida seikluspargist.

Koolikampaania täpsed tingimused leiab meie kodulehelt. Võta meiega ühendust, et oma klassile sobiv aeg broneerida! Tel +372 5622 2855, www.valgerannaseikluspark.ee, Info@valgerannaseikluspark.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!