Hei-hopsti, armsad lapsed ja nunnud vanainimesed!

25. märts 2022 Lottemaa - Kommenteeri artiklit
Kärbes Jaak.

Mina olen kärbes Jaak ning mul on teile üks tähtis-tähtis teadaanne!

Nimelt oleme siin Leiutajatekülas viimasel ajal palju igasuguseid putukaid, satikaid ja mardikad võõrustanud. Nad on kõik päris toredad, mis sest, et kipuvad kohati kole palju latrama. Enamasti ongi nende jutt nagu soe õhk, mis sinu nägu paitab.

Teinekord räägivad nad aga miskit päris huvitavat. Alles eelmisel nädalal rääkis üks ranna-kaevurmardikas Maret mulle loo, kuidas ta on täitsa hädas. Maret on nimelt Mardikate 22. kooli 3. klassi kellalööja. Neil on niisuke komme, et suve lõpus toimub viimane kellatilistamine kusagil mujal kui koolimajas. Seda juttu kuuldes kriiskasin ma üle terve küla ning kutsusin kokku külakoosoleku. Heade mõtetega kärbes, nagu ma olen, kandsin oma idee külarahvale ette ning nad olid kõik minuga päri.

Seega, sõbrad, on mul hea meel teile teada anda, et otsustasime laiendada Mardikate 22. kooli traditsiooni ning kutsume teid kõiki endale külla selle kooliaasta viimast koolikella tilistama. Muidugi on lisaks koolilastele oodatud ka kõikse pisemad sõbrad näiteks lasteaedadest. Mis veel parem: saate tulla oma rühma või klassiga meie juurde veel enne, kui enda väravad ametlikult avame! Te oleksite esimesed, kes näeksid meie tulikuumasid ning hirmnaljakaid etendusi.

Assaaa, karvane maasika musi, ma ütlen! Kas see pole mitte kihvt!?

Ma ei jõua ära oodata, millal teid kõiki näha saan. Ka Lotte-preili ning Roosi ja Bruno ja Albert ja Adalbert ja Ave ja Julia ja Klaus ja … ühesõnaga terve Leiutajateküla rahvas on sellest mõttest nii ärevil, et õhtul ei saa neid sullereid isegi magama mitte. Kõik harjutavad oma etendusi ning laule, sest lisaks kõigele võtsime külakoosolekul vastu otsuse pidada maha suur vabaõhukontsert enda parimate hittide ning kõige uuemate lauludega.

Oehh … pean praegu lõpetama. Vastasel juhul kütan ennast nii üles, et jään ise magama jäämisega jänni. 

Sõbrad, pange punt kokku ja tulge lihtsalt kohale! Las meie muretseme kõige muu pärast, et teie saaksite enda õppeaasta lõpetada suurima trilli ja tralliga. Näeme juba varsti Lottemaal!

Ikka üks ja ainus, teie lemmikärataja

kärbes Jaak


LOTTEMAA TEEMAPARK Pärnumaal Reiu külas ootab lasteaia- ja koolilaste gruppe külla 6. ja 7. juunil 2022. Programmi algus kell 10 ja 12.

Kohtade arv on piiratud! Broneerimine tellimine@lottemaa.ee. Lisainfo www.lottemaa.ee.Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!