Kogeme koos ajalugu

25. märts 2022 Tallinna Linnamuuseum - Kommenteeri artiklit

Küüditamise aastapäeval on eriti oluline meenutada ajaloost õppimise võimalust ja vajadust. Muuseum ei ole ammu enam vaid museaalide hoiustamise koht. Tallinna Linnamuuseum on avatud õpetajatele ja õpilastele – tulge ja kogeme koos ajalugu!

Meie riikliku ajaloo õppekavaga seotud õppevideod leiate siit – https://www.youtube.com/channel/UCI-yuij2wam0hXMeAXqw27w/playlists.

Järgnevas videos intervjueerib Kristjan Arunurm Fotomuuseumi õppedisainer Tanel Verki küüditamisega seotud museaalide ning muuseumiprogrammide teemal.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!