Koolilõpetajad päikesejaamu looma!

30. märts 2022 TalTech - Kommenteeri artiklit

8. aprillil on Tartus koolimess, kus uuritakse, kuidas saab luua töötava päikeseelektrijaama mudelit ning teha kaunist sisekujundust.

Tehnikaülikool ootab Lõuna-Eesti noori koolimessile oma Tartu kolledžisse, kus lisaks õppekavadega tutvumisele saab osaleda ka erialastes töötubades.Mess algab Tartus 8. aprillil kell 12 aadressil Puiestee 78.

Eelmisel õppeaastal alustas 205 Lõuna-Eesti noort oma õpinguid tehnikaülikooli bakalaureuseõppes. Täna õpib tehnikaülikoolis juba ligi 700 Lõuna-Eesti noort, neist suurem osa on pärit Tartust ja Viljandist.

Tartu koolimessil saavad koolilõpetajad teha eksperimente looduslike ehitusmaterjalidega, proovida kätt meeldiva sisekujunduse loomisel, luua töötava päikeseelektrijaama mudelit ning saada teada, kuidas tekivad õhulekked ja külmsillad.

Sel aastal saab sisse astuda 32 bakalaureuseõppe erialale inseneri-, IT-, majandus- ja loodusteaduskonnas ning Eesti Mereakadeemias. TalTechi Tartu kolledžis saab õppida ehitiste projekteerimist ja ehitusjuhtimist ning telemaatikat ja arukaid süsteeme.

Koolimessi päevakava

12–12.15 tervitus. Päeva sissejuhatus
12.15–13.15 õppekavasid tutvustav mess
13.15–13.30 jagunemine töötubadesse
13.30 14.30 TÖÖTUBADE I VOOR
14.30–14.45 jagunemine töötubadesse
14.45–15.45 TÖÖTUBADE II VOOR
15.45 päeva lõpetamine

Koolimessile saab registreeruda SIIN, osalejate arv on piiratud.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!