Laste Liikluspark pakub koolitusi lasteaia- ja 1.–2. klassi lastele 

25. märts 2022 Laste Liikluspark - Kommenteeri artiklit

Teooria ja praktika ühes ja samas kohas! Unikaalne aastaringne lahendus laste liiklusturvalisuse suurendamiseks: õpime mängu kaudu.

Oleme ehitanud parajalt suure, aasta ringi kasutatava ja ilmastikuoludest sõltumatu siseliikluslinnaku, kus tunned end nagu päris liikluses.

Meil on ka õppeklass koolituste ja juhendamise läbiviimiseks. Oleme koostanud liiklusohutuskoolituse programme eri vanuses lastele: lasteaiaealistele lihtsam, lühem ja mängulisem ning algklassiealistele veidi põhjalikum.

Koolitus sisaldab u 20-minutilist üldist liiklusohutuskoolitust õppeklassis (programm vastavalt vanusegrupile), sealhulgas räägitakse veidi liikluslinnakus liiklemise reeglitest. Pärast õppeklassi kõnnitakse umbes kümme minutit jalakäijatena liikluslinnakus, kus vaadatakse koos juhendajaga üle liiklusmärgid, valgusfoorid ja ülekäigurajad, kohustuslikud sõidusuunad ja põrandal asuvate noolte tähendused. Räägitakse ka helkuri vajalikkusest. Järgneb sõit elektriautodega ja mäng linnakus – kui kaua, sõltub broneeringu pikkusest. Sõidukid kannavad maksimaalselt 50 kg raskust last.

Koolitusi gruppidele teeme ettetellimisel.

Laste Ufopark

Laste Ufopark on elamusrohke ürituste pidamise koht, kus saab rännata kosmosesse. Nüüd saab seal korraldada ka klassiõhtuid, kus võib osaleda kuni 24 last. Ufopargis on sööginurk diivanite, laudade ja kõige muu vajalikuga, et klassiõhtul saaks ka maiustada ja näkse näksida.

Hämaras valgus- ja heliefektidega kosmoseruumis sõidetakse ringi ja põrgatakse üksteise vastu elektriliste põrkeufodega. Ufodel vilkuvad tuled ja lõbus muusika loovad tõeliselt ägeda meeleolu. Ufosid on rajal kuni kümme ning sõita saavad nendega nii lapsed kui ka täiskasvanud. Ühes sõidukis saab korraga olla kaks sõitjat (kuni 100 kg). Alla seitsmeaastane laps võib sõidukis sõita vaid koos vanema saatjaga. Kes soovib sõbraga maha pidada pallilahingu, saab seda teha võrguga piiratud jalg- ja korvpalli mängimisalal.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!