Millised 2021. aastal ilmunud noorteromaanid on parimad? Noored, avaldage arvamust!

1. märts 2022 Tallinna Keskraamatukogu - Kommenteeri artiklit

Tallinna Keskraamatukogu koostöös Eesti Noortekirjanduse Ühinguga kutsub noori vanuses 13‒26 teada andma, millised möödunud aastal ilmunud noorteromaanid meeldivad neile kõige enam. Oma lemmikute poolt saab 1.‒31. märtsini hääletada aadressil bit.do/noorloeb. Kõigi hääletusel osalenute vahel loositakse välja põnevat noortekirjandust kirjastuselt Tänapäev. 

Üle-eestilise hääletuse tulemusena selguvad parim eesti autori romaan, parim tõlkeromaan ja ilusaim kaanepilt. Enim noorte hääli saanud teosed kuulutatakse välja 14. aprillil, noortekirjanduse päeval „Noor loeb!“. Noortekirjanduse päeva läbiviimist toetab Eesti Rahvakultuuri Keskus.

„Noor loeb“ noortekirjanduse programm toimub sel aastal raamatukogude aasta raames. Raamatukogude teema-aastal leiab üle Eesti aset mitmekesiseid kirjandus- ja kultuurisündmusi.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!