Õpetajate Leht 25. märtsil

23. märts 2022 - Kommenteeri artiklit

Laske Ukraina lastel ka meie juurde tulla!

„Kahekõne“ rubriigis kohtusid esimest korda Tartu ja Tallinna suurte keelekümbluskoolide juhid: Annelinna gümnaasiumi direktor Hiie Asser ning Lasnamäe gümnaasiumi ja Lasnamäe vene gümnaasiumi direktor Andrei Kante. Neis koolides on pikki aastaid töötatud selle nimel, et pakkuda vene õpilastele kvaliteetset eestikeelset aineõpetust, ja loodud tingimused eesti kultuuriga lõimumiseks.

Kolmas kiri Olev Aidale

Korra kuus saadavad Eesti parimaks kooliks valitud Uulu põhikooli õpetajad kirju oma virtuaalsele kolleegile Olev Aidale. Kolmanda kirja autor on inglise keele õpetaja Ivi Korju, kes räägib, kuidas tema innustusel hakkasid tegutsema esimesed kodutütred ja noored kotkad, samuti esimeste Ukraina laste tulekust kooli.

Vähevõitu, aga väga hea!

27. märtsil on teatripäev ja antakse kätte teatriauhinnad. „Möödunud aasta laste- ja noorteteater jäi lavastuste arvu poolest napiks, ent keerulisele seisule vaatamata sündis mitmeid ilusaid asju,“ kirjutab Jaanus Vaiksoo, kes annab ülevaate nähtud lavastustest.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!