Selgus haridusteadlaste koolituse võitja!

18. märts 2022 Õpetajate Leht - Kommenteeri artiklit
Foto: Heiki Raudla

Haridusjuhtide aastakonverentsi eripakkumine 10 x 10 äratas meie haridusasutustes elavat huvi ja Õpetajate Lehte telliti hoolega. 

Auhinna – Tartu Ülikooli haridusteadlaste koolituse kogu kollektiivile – võitis Tartu Annelinna Gümnaasium.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!