Tellimismängu võitjad on selgunud

4. märts 2022 - Kommenteeri artiklit

Loosisime veebruari jooksul Õpetajate Lehe tellinute vahel välja neli teatripiletit.

  • Eesti Draamateatri etendusele „Samad sõnad, teine viis“ võitis kaks piletit Helena Pihel.
  • Eesti Noorsooteatri vabalt valitud etendusele võitis kaks piletit Mari-Liis Lind.

Võitjatega võtame ühendust.


Haridusjuhtide konverentsi eripakkumise auhinna – TÜ haridusteadlaste koolituse loosimine toimub 21. märtsil.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!