Uued keemiakursused põhikooli- ja gümnaasiumiõpilastele

19. märts 2022 TÜ keemia instituut - Kommenteeri artiklit

Head õpetajad!

Valminud on keemiakursus põhikooliõpilastele „Keemia ABC“ ja valmimas kursus gümnasistidele „Huvitav keemia“. Kursused algavad 4. aprillist ja viiakse läbi kaheksa nädala jooksul Sisu ja Moodle’i keskkonnas. Kord nädalas toimuvad õpilastega veebitunnid.

Täpsema info ja kursustele registreeriminehttps://sisu.ut.ee/keemiaabc
https://sisu.ut.ee/huvitavkeemia/

Ootame kõiki õpilasi kursustest osa võtma! Õpetajad on oodatud andma igakülgset konstruktiivset tagasisidet, mis teile kursuse juures rõõmu valmistab ja mida võiks rohkem rõhutada. Proovime teie mõtteid ja ideid kursuse arendusel arvesse võtta. Hea on see, et Sisu keskkonna materjalid jäävad kõigile tasuta kättesaadavaks ka edaspidi.

Head õppimist!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!