Arumetsa Puhkeküla kutsub seiklema

24. apr. 2022 Arumetsa Puhkeküla - Kommenteeri artiklit

Kevade lähenedes hakkab klassijuhataja kuklas igal aastal vasardama mõte: kuhu minna lastega koolilõpuekskursioonile ja kes selle kõik korraldab? 

Tuleme teile appi ja kutsume sel aastal seiklema teistmoodi. 

Seiklus algab Võrtsjärve idakaldal asuvast limnoloogiajaamast, kus lapsed saavad külastada põnevat Võrtsjärvega seotud muuseumi. Seejärel toovad veesõidukid teid üle järve meie puhkekülla, kus teid ootab ees suur muruala paljude põnevate mängudega. Meil saab mängida võrk-, korv- ja jalgpalli, harrastada petanki, kettagolfi või mängida noolemängu, väli-bowling’ut, välimalet ja -kabet, käia ujumas ja järvesaunas, sõita kanuu ja SUP-lauaga, korraldada mitmesuguseid võistlusi või lihtsalt vedeleda murul ning lugeda raamatut ja nautida ilusat ilma.

Kui kõike on juba tehtud parasjagu ja nälg näpistab, siis pakume teile kosutavat ja maitsvat lõunasööki. Päeva lõppedes viivad veesõidukid teid turvaliselt tagasi üle järve asuvasse limnoloogiajaama.

Võimalik tulla ka mitmeks päevaks.

Küsi pakkumist oma klassile, kirjutades meile arumetsa@mustwalge.ee, või helista tel 513 9507. 

Tulge seiklema! 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!