EscapeTartu – meeleolukad ja põnevad klassireisid Tartus!

2. apr. 2022 ESCAPETARTU - Kommenteeri artiklit
EscapeTartu – põnevus esimesest hetkest! Foto: Angela Korela 

Peeter: „Õpetaja, õpetaja … lähme põgenema, lähme põgenema!“

Õpetaja: „Kuhu?“

Peeter: „Põgenemistuppa, EscapeTartusse!“

Õpetaja: „Mis asi see on?“

Peeter: „Kuidas sa siis ei tea, et ….“

… põgenemistuba on väga populaarne vaba aja veetmise võimalus. Mängu eesmärk on leida väljapääs lukustatud toast, lahendades selleks mitmesuguseid mõistatusi ja ülesandeid. Ülimalt tähtis on meeskonnatöö ning oskus mõelda väljaspool raame. Ülesanded, mida peab lahendama, sisaldavad endas ka koolitundidest õpitut: lihtsaid arvutusi, füüsikaseadusi jms. Põnevust lisavad elutruu õhustik ning ajalimiit.

Õpetaja: „Miks on EscapeTartu hea klassireisi sihtkoht?“

EscapeTartu on võõrustanud sadu klasse ning tagasiside on alati olnud kiitev. Oleme väga populaarne koht just noorte seas – ja seda põhjusega! Lisaks on meil seminariruum, kus saab pärast mänge korraldada rühmatööd ja arutelusid. 

EscapeTartus on viis põgenemistuba, mille teemad ja raskusastmed sobivad igas vanuses koolilastele. Nende nimed on Disco, Asteroid, Pangarööv, Dracula ning Vangla. Tubades ei ole hirmsaid ega ehmatavaid efekte.

Mida pakume klassidele?

Ootame kõiki seiklushimulisi klasse külla. EscapeTartu külastus võib olla omaette siht Tartusse tulles või osa lõbusast päevast, näiteks AHHAA või ERM-i külastamise kõrval. Soovi korral pakume klassireisi paketti, mis sisaldab EscapeTartu külastust terve klassiga. Paketile on võimalik lisada kõrvaltegevusi  – olgu selleks muuseumikülastus või mõni muu aktiivne ettevõtmine Tartus. Pakume ka sooja lõunat ning soovi korral transporti. Hinnad on mõistlikud ning taskukohased.

Vaata lisa: escapetartu.ee/klassireisid, info@escapetartu.ee, +372 5373 1177


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!