Kevadisel majandusõpetajate inspiratsioonipäeval räägitakse õpikogemuse kujundamisest

20. apr. 2022 - Kommenteeri artiklit

Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskond korraldab 28. aprillil majandusõpetajate inspiratsioonipäeva, kuhu on oodatud kõik Eesti gümnaasiumite majandusõpetajad.

Üritus annab hea võimaluse avardada silmaringi, saada uusi ideid oma tundide elavdamiseks ning laiendada erialast võrgustikku nii teiste majandusõpetajate kui ka TalTechi majanduse ja ärikorralduse õppejõudude seas. Seekordsel inspiratsioonipäeval räägivad majandusteaduskonna turunduse vanemlektor ja teenusedisaini labori d.Lab juht dr Jana Kukk ning õpikogemuse disainer Agne Prints õpikogemuse kujundamisest.

Hariduses on disainmõtlemise rakendamine alles hoogu kogumas, kuid oma olemuselt on tegemist metoodikaga, mis aitab luua õpikogemust, mis on õpilaste jaoks kaasahaarav ja meeldejääv. „Hariduse valdkonnas on juba aastakümneid räägitud õppijakesksusest. Samal ajal on ärimaailmas tõstnud pead disainmõtlemine ‒ lähenemine, mis loob tooteid ja teenuseid, lähtudes kasutajast. Inspiratsioonipäeva raames räägime sellest, kuidas nende kahe lähenemise parimad praktikad omavahel kokku panna,“ selgitab Jana Kukk.

Majandusteaduskonna vilistlane Agne Prints keskendub õpikogemuse disainimise rahvusvahelisele töökogemusele: „Annan põgusalt ülevaate enda taustast ja räägin, kuidas sattusin töötama rahvusvaheliste e-õppe koolitusprojektidega, mille raames olen teinud koostööd ka kolme USA menuraamatu autoriga. Kirjeldan, mida olen sellel teekonnal õpikogemuse disainimise kohta omandanud.“
Tutvu majandusõpetajate inspiratsioonipäeva kava ja täpsema infoga siin.

Majandusõpetajate inspiratsioonipäev toimub 28. aprillil kl 9.30‒13.30 Tallinna Tehnikaülikoolis. Üritus on tasuta. Registreerimine juuresoleval lingil.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!