Relvade ajaloost ja linnalahingutest Tallinnas

8. apr. 2022 Tallinna Linnamuuseum - Kommenteeri artiklit

Sõdadega on lisaks kõigele koledale kaasnenud ka innovatsioon ja areng. Ajaloolane, Tallinna Linnamuuseumi relvakogu hoidja Ando Pajus, kes on Eesti parimaid ajaloolise relvastuse ja heraldika asjatundjaid, tutvustab põgusalt 18. ja 19. sajandi tulirelvade eripära, mida muuseumikülastaja üldjuhul ei näe – kogus olevast paarisajast tulirelvast on eksponeeritud vaid kolmandik.

12. aprillil kell 17.30 Tallinna linnaelumuuseumis (Vene 17) kohtumiste sarjas „Kaadri taga“ toimuv ekskursioon võtab saladuseloori tulirelva ajaloo evolutsioonilt ja arengu põhjustelt ning räägib endisaegsetest linnalahingutest Tallinnas.

Piletid https://fienta.com/et/s/tlm-85-ekskursioonide-sari-kaadri-taga-kohtumine-koguhoidjaga-ando-pajus


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!