Tartu Waldorfgümnaasiumi volbrilaat

29. apr. 2022 Tartu Waldorfgümnaasium - Kommenteeri artiklit

Tartu Waldorfgümnaasiumis on iga-aastane traditsioon, et kaheksas klass ja lastevanemad korraldavad koolis advendilaata. Koroonapiirangute tõttu taas ära jäänud advendilaada asemel toimub nüüd hoopis kevadine volbrilaat.  

Volbrilaat toimub laupäeval, 30. aprillil kl 10–17 Tartu Waldorfgümnaasiumi (Kreutzwaldi 64) õuealal ning koolimajas. 

Laadal on müügiletid (käsitöö, loodustooted, seemned ja istikud, toidukaubad), kitseaedik, mitmed töötoad ja tegevustelgid, esinemised õpilastelt ja sõpradelt, loterii, näomaalingud, pildistamine, sport- ja osavusmängud, kohvikud. Loteriis on kuni 700 auhinda koos väga põnevate peaauhindadega.  

Loterii ja laat on heategevuslikud ning laada tulust tehakse annetus Dnipro Waldorfkoolile Ukrainas. 

Tartu Waldorfgümnaasiumi lastevanemad kogusid aprilli alguses eraldi annetustena 8500 eurot ning see on Dnipro koolile juba üle kantud.  


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!