Põnevad organisatsioonid ootavad 1.‒12. klasse mais ja juunis õppekäikudele

4. mai 2022 Tagasi Kooli - Kommenteeri artiklit
Möödunud sügisel käis Tallinna Inglise Kolledži 11. klass külas KARL STORZ VIDEO ENDOSCOPY ESTONIA OÜ-l.

Tagasi Kooli veebiplatvormi kaudu on võimalik mais ja juunis viia oma klass õppekäigule. Näiteks tutvustavad oma organisatsiooni tööprotsesse või ameteid Viru Maakohus Rakveres, Eesti Töötukassa, Tartu Tervishoiu Kõrgkool ja Tallinna Tehnikaülikooli Ameerika keskus. Küllakutsujate nimekiri täieneb 15. maini.
Õppekäikudel tutvustavad organisatsioonid oma tööprotsesse või ameteid

Tagasi Kooli kaudu toimuvad õppekäigud aitavad edendada noorte karjääripädevusi ja seega tutvustatakse õpilastele, kuidas töötab üks organisatsioon või millised on ametid selles organisatsioonis.
Sellega, kuidas töötab üks organisatsioon, soovime näidata, kuidas organisatsioonid toimivad ja oma eesmärke ellu viivad. Ametite tutvustamise eesmärk on anda ülevaade võimalikult erinevatest ametitest ühes organisatsioonis.
Minnes veebilehele tagasikooli.ee/oppekaik-opetaja/, on võimalik tutvuda õppekäikude sisuga, valida enda klassile sobiv aeg ning broneerida küllakutse. Õppekäigud on nii koolidele kui küllakutsujatele tasuta. Transport tuleb korraldada koolil endal. 

Võimalusel kutsub Tagasi Kooli üles jagama õppekäigu muljeid ja pilte ka Tagasi Kooliga, kes saab nende kaudu innustada teisigi osa võtma. Muljeid saab jagada Tagasi Kooli Facebooki grupis või saates need Tagasi Kooli kommunikatsioonijuhile Helena Tomikasele aadressil helena@tagasikooli.ee


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!