Eesti Novell ja Värske Rõhk ootavad noori kirjutama 

24. mai 2022 Värske Rõhk - Kommenteeri artiklit

Eesti Novelli ja Värske Rõhu ühisele konkursile Värske Novell on oodatud 15‒19-aastaste noorte lühijutud. Konkursi auhinnafond on 1500 eurot, mis jaotub võitjate vahel. Lisaks rahapreemiale avaldatakse parimad tekstid Värskes Rõhus ja kogumikus „Eesti novell 2023“. Novellikonkurssi teema on vaba ning osaleda võib mitme tekstiga. Ühe teksti maksimaalne pikkus on 15 000 tähemärki (tühikutega). 

Novelle saab saata 31. augustini aadressil novell@va.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!