Veebikursus „Kübervägivald laste eludes“ õpetajatele ning noorsootöötajale

23. mai 2022 Tartu Ülikool - Kommenteeri artiklit

Uus tasuta veebikursus „Kübervägivald laste eludes“ õpetajatele ning noorsootöötajale algab 30. mail. Kursuse eesmärk on aidata õpetajatel mõista kübervägivalla fenomeni ning tunda ära, ennetada ja reageerida tüdrukutevastasele kübervägivallale (13‒16 aastaste seas). Kursuse lõpuks peaksid õpetajad teadma, kuidas edendada noorte seas turvalist ja vastutustundlikku käitumist veebis, samuti tervislikke võrgusuhteid ja soolist võrdõiguslikkust küberruumis.

Kursus algab 30. mai ja lõpeb 26. juunil ning kestab kokku neli nädalat. Kursusel on neli moodulit, mis eeldavad iseseisvat õppimist, seega saab osaleja need läbida endale sobivas tempos. Pärast kursuse edukat läbimist saavad osalejad 1 EAP (ECTS) ja Tartu Ülikooli digitaalselt allkirjastatud tunnistuse. Kursus on inglise keeles. Registreeri SIIN enne 26. maid. 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!