Vitae, non scholae discimus

13. mai 2022 Annika Poldre - Kommenteeri artiklit
Kooli sünnipäeval Pärnu kontserdimajas toimunud aktusel-kontserdil näitasid oma laulu-, tantsu- ning pillimänguoskust nii õpilased kui õpetajad. Laulab mudilaskoor. Fotod: Raeküla Kool, Vadim Vlassov

Ladinakeelne pealkiri on Pärnu Raeküla kooli kodulehel õppeasutuse motona kirjas ja tähendab tõlkes: me ei õpi kooli, vaid elu jaoks. Koolile panid aluse vennad Pätsid, kes 1913. aastal said loa asutada Raekülas kool. Möödunud nädalal tähistati aga selle 30. sünnipäeva. 1. septembril 1991. a avati Raeküla keskkool. Enne aga, 2. mail 1991 kohtus toonane direktor Tõnu Tõniste esmakordselt tulevaste õpetajatega. 

Spordikallakuga – tennis, jalgpall, purjetamine – koolis õpib 383 õpilast, kelle heaks töötab 42 õpetajat. Direktor Liilia Obergi sõnul on väga oodatud noored õpetajad. Samuti ootab koolipere maja sisemuse uuendamist. 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!