Kuressaare Ametikooli populaarseim eriala on noorem tarkvaraarendaja

29. juuni 2022 - Kommenteeri artiklit
Noorem tarkvaraarendaja projektipäev. Foto: KA AK

Kuressaare Ametikoolis jätkub sisseastumisavalduste vastuvõtt, 27. juuni seisuga on kõige populaarsem eriala nii päeva- kui ka tsükliõppes noorem tarkvaraarendaja.

„Oskused maksavad. Ametikooli eesmärk on anda õppijatele võimalus omandada oskused, millega edukalt tööle asuda,“ rääkis tarkvaraarendaja eriala õpetamist eest vedav juhtõpetaja Jane Mägi. „Kui juba esimese kursuse lõpetanud noortele pakutakse suveks tarkvarafirmades testijana tööd, siis minu jaoks on see signaal sellest, et meie õppetöö on hästi läbi viidud. Kiitus õpetajatele!“

Päevaõppes on noorem tarkvaraarendaja erialale esitatud 27 sisseastumisavaldust, tsükliõppes 22.

Päevaõppe erialadest on kolme populaarseima eriala seas veel mootorsõidukitehnik (21) ja väikelaevaehitaja (15). Tsükliõppe erialadest on nii lapsehoidja kui ka kondiitri erialale esitatud 15 avaldust.

Sisseastumisavalduste vastuvõtt algas märtsis ja kestab 7. augustini.

Kokku saab ametikoolis tänavu valida rekordilise 34 õppekava vahel.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!