Eesti Inseneride Liit katab eduka(te) tudengi(te) õppereisi kulud

26. aug. 2022 Leo Rummel - Kommenteeri artiklit

Eesti Inseneride Liit (EIL) kuulutab esimest korda välja edukate tudengite Euroopa õppereisi konkursi. Soovime katta väljavalitud tudengi(te) Euroopa õppereisi kulud kuni 1000 euro ulatuses – nii transpordi, majutuse (näiteks mõne välisülikooli külastamiseks) kui ka näiteks messist või konverentsist osavõtutasu. Kulud tasub EIL otse enda eelarvest ja reis peab toimuma 2022. aasta jooksul.

Kui tunned, et võiksid olla sobilik kandidaat, anna endast märku!

Kandideerimise tingimuson käimasolev õppimine insenerieriala bakalaureuse-, magistri-, doktori- või rakenduskõrgharidusõppes.

Hindamise kriteeriumid: 75% vastavalt õpingute- ja tööalased silmapaistvad saavutused nii lõppenud aastal kui eelnevatel aastatel, 25% vabatahtlik tegevus insenerivaldkonnas – üliõpilas-, eriala-, esindusorganisatsioonides, tuutorina tegutsemine jne.

Sooviavaldus tuleb esitada koos haridus- ja töökäigu kirjelduse või CV, plaanitava reisi eelarve ning selle vajalikkust põhjendava kaaskirjaga e-aadressil konkurss@insener.ee hiljemalt 31.08.2022.

Esitatud kandidaatide hulgast teeb valiku hääletuse teel EIL juhatus koosseisus Leo Rummel, president; Enn Kerner, OÜ Grafitek, asepresident; Jaanus Lass, Eesti Biomeditsiinitehnika ja Meditsiinifüüsika Ühing; Priit Luhakooder, Eesti Ehitusinseneride Liit; Lembit Vali, Eesti Elektroenergeetika Selts; Henri Vennikas, Eesti Autoinseneride Liit; Vladislav Mašatin, Eesti Soojustehnikainseneride Selts; Gaia Kurg, Eesti Mäeselts; Eerik Laid, Eesti Süsteemiinseneride Selts; Toomas Heering, Põlva Inseneride Liit; Aigar Hermaste, Eesti Mehaanikainseneride Liit; Toomas Rang, Tallinna Tehnikaülikool; Margus Arak, Eesti Maaülikool; Dmitri Beljajev, KH Energia-Konsult AS; Meelis Eldermann, Viru Keemia Grupp AS; Martti Kiisa, Tallinna Tehnikakõrgkool; Linnea Pärnaste, Ecomatic AS; Igor Andrejev, Narva Inseneride Liit.

Eesti Inseneride Liit on avalikes huvides tegutsev mittetulundusühing, mis ühendab Eesti Vabariigis inseneride erialaorganisatsioone, ettevõtteid ja koolitajaid. EIL asutati 1988. aastal ja on 1921. aastal asutatud Eesti Inseneride Ühingu tegevuse jätkaja. 1996. aastast alates on EIL Euroopa Rahvuslike Inseneriühenduste Föderatsiooni (FEANI) liige. EIL eesmärk on Eesti tehnikateaduste ja arendustegevuse, innovatsiooni ja sellekohase hariduspoliitika edendamine. Loe EIL kohta lähemalt insener.ee kodulehelt.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!