Aasta inseneri ja aasta tehnikaüliõpilase konkurss

21. sept. 2022 Eesti Inseneride Liit - Kommenteeri artiklit

Eesti Inseneride Liit (EIL) kuulutab välja 2022. a aasta inseneri ja aasta tehnikaüliõpilase konkursi.

Kui tead kedagi, kes väärib esiletõstmist, siis anna temast teada. Näitame ühiselt, et meie seas on nutikaid insenere ja tublisid tehnikatudengeid, ning aitame propageerida inseneriharidust!

Kandideerimise või kandidaadiks esitamise tingimused:

  • aasta insener – insenerieriala magistrikraad või magistriga võrdsustatud bakalaureusekraad või viieaastase õppe diplom või nelja-aastane rakenduskõrgharidus ning vähemalt kümme aastat tööd insenerialal;
  • aasta tehnikaüliõpilane – õppimine insenerieriala bakalaureuse-, magistri-, doktori- või rakenduskõrgharidusõppes.

Hindamise kriteeriumid: 75% vastavalt töö- või õpingutealased silmapaistvad saavutused insenerivaldkonnas nii lõppenud aastal kui eelnevatel aastatel, insenerikutse(d), 25% tegevus insenerivaldkonnas vastavalt töö või haridusasutuse väliselt – erialaorganisatsioonides, huvihariduse vallas, üliõpilaste puhul ka tuutorina ja esindusorganisatsioonides.

Nominendid tuleb esitada koos haridus- ja töökäigu kirjelduse / CV ja kandidaadi sobivust põhjendava kaaskirjaga või täidetud vormiga e-aadressil konkurss@insener.ee hiljemalt 19.11.2022.

Esitatud kandidaatide hulgast teeb valiku hääletuse teel EIL juhatus koosseisus Igor Krupenski, president; Jaanus Lass, Eesti Biomeditsiinitehnika ja Meditsiinifüüsika Ühing; Priit Luhakooder, Eesti Ehitusinseneride Liit; Lembit Vali, Eesti Elektroenergeetika Selts; Henri Vennikas, Eesti Autoinseneride Liit; Leo Rummel, Eesti Soojustehnikainseneride Selts; Gaia Kurg, Eesti Mäeselts; Eerik Laid, Eesti Süsteemiinseneride Selts; Toomas Heering, Põlva Inseneride Liit; Avo Ots, Eesti Elektroonikaühing; Aigar Hermaste, Eesti Mehaanikainseneride Liit; Toomas Rang, Tallinna Tehnikaülikool; Margus Arak, Eesti Maaülikool; Dmitri Beljajev, KH Energia-Konsult AS; Meelis Eldermann, Viru Keemia Grupp AS; Martti Kiisa, Tallinna Tehnikakõrgkool; Enn Kerner, OÜ Grafitek; Linnea Pärnaste, Ecomatic AS; Igor Andrejev, Narva Inseneride Liit.

Võitjad avalikustatakse detsembris ja neid autasustatakse pidulikult siis, kui olud seda võimaldavad. Võitjatega tehakse intervjuud, mis avaldatakse ajakirjas Director+Inseneeria. Aasta inseneri valitakse 1999. aastast ja aasta tehnikaüliõpilast 2007. aastast. Eelmiste aastate võitjad on leitavad insener.ee kodulehel.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!