Õpetajate Leht tänab poolehoidjaid

7. okt. 2022 Õpetajate Leht - Kommenteeri artiklit

Nagu viimastel aastatel kombeks, tunnustab Õpetajate Lehe toimetus ka tänavu inimesi ja ühinguid, kes on andnud oma märkimisväärse panuse Õpetajate Lehe tegemistesse. Seekord täname organisatsioone, kes toetasid tänavu kevadel julge sõnaga Õpetajate Lehe paberväljaande säilimist ja tõstsid esile meie väljaande olulisust Eesti meediamaastikul. Väljaande kestmise ja arenemise eest astusid jõuliselt välja järgmised organisatsioonid:

Eesti Kultuuri Koda

Eesti Haridustöötajate Liit

Eesti Õpetajate Liit

Eesti Lastevanemate Liit

Eesti Koolijuhtide Ühendus

Eesti Lasteaednike Liit

Riia Eesti Põhikool

MTÜ Eesti Muuseumiühing

MTÜ ICOM Eesti Rahvuskomitee

Viljakat koostööd ka edaspidi! Sündmusterohket ja toredat õpetajakuu jätku!

Õpetajate Lehe toimetus


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!