Sirje Karis külastas Puhja kooli

5. okt. 2022 Vabariigi Presidendi Kantselei kommunikatsiooniosakond - Kommenteeri artiklit
Foto: Janno Reinumägi

Presidendi abikaasa Sirje Karis külastas tänasel õpetajate päeval Puhja kooli, kus rääkis õpetajatega nende tööst ja noorte vaimse tervise muredest.

„Õpetajate töötasu kõrval on terav probleem nende suur töökoormus ja õpetajate puudus. Puhja Koolis aga kohtasin rõõmsaid ja inspireerivaid õpetajaid, kes teevad oma tööd tunnist tundi hoole ja armastusega,“ ütles Sirje Karis. „Eriti hea meel on noorte inimeste üle, kes on valinud õpetaja elukutse.“

„Õpetaja töö ja roll on aegade jooksul palju muutunud, lisaks tavapärase ainetunni ettevalmistamisele, klassi ees kõnelemisele ja kontrolltööde parandamisele tuleb õpetajal täna tegeleda ka noorte sotsiaalsete murede ja vaimse tervise probleemidega,“ ütles Sirje Karis. „See tähendab õpetajatele ajaga kaasa käimist, uute oskuste õppimist ja enese täiendamist.“


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!