Hetkel ainult üks arvamus teemale “Sügispäevad „Mida lugeda? Kuidas lugeda?“”

  1. Peep Leppik ütleb:

    Jõudu tööle, emakeeleõpetajad!

    Ja ärge loobuge PEDAGOOGILISTEST PÕHIMÕTETEST! Kui mõned tädid-onud väidavad, et Tammsaare on tänapäeva noortele raske-elukauge, siis teadke, et need tädid-onud on asjatundmatud ja ise madala vaimse tasemega … Muidugi on nende jutt ülimoodne! Sest näete – isegi Saksamaal Baieri liidumaal võeti Goethe “Faust” koolide kohustusliku lugemise nimekirjast välja – liialt raske (!) tänasele noorele … Nii on käivitunudki inimkonna vaimne allakäik, aga väikerahvale on see SAATUSLIK …

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!