Robootika- ja ärimudelite võistlus Delta X

6. dets. 2022 TÜ majandusteaduskond - Kommenteeri artiklit

16. detsembril korraldavad Tartu Ülikooli tehnoloogiainstituut ja majandusteaduskond Delta keskuses tudengitele ja gümnasistidele võistluse Delta X 2022, et võimaldada noortel oma oskusi proovile panna. Kõiki huvilised saavad tulla Delta keskusesse kogu üritusest osas saama. Pealtvaatajatel on terve päeva jooksul võimalik kaasa mõelda start-up– ja sotsiaalse ettevõtluse ideede teemal, jälgida, kuidas robotid omavahel korvpalli mängivad ning kuidas on droonid programmeeritud autonoomsete droonide võistluseks. 

Lisaks robootika ja ärimudelite võistlustele pakume pealtvaatajatele võimalust osaleda järgnevates töötubades (töötubadesse tulekuks on vajalik eelnevalt registreerida registreerimisvormil)

  • Robotondi töötuba 
  • Pehmerobootika töötuba 
  • Virtuaalreaalsuse ja pilditöötluse töötuba
  • Neuroturunduslabori töötuba

Lisaks töötubadele on võimalik ESTCube’i ja Solaride tegemistega tutvuda terve Delta X vältel.

Rohkem infot ürituse kohta loe siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!