Corelli Music jätkab hooaega mõisates ja kirikutes 

3. veebr. 2023 Mail Sildos - Kommenteeri artiklit
Martin Karu. Foto Ardo Kaljuvee

Corelli Music pakub alanud aastal taas hulgaliselt kauneid kontserte, mis kõik – nagu kogu Corelli tegevus –, seonduvad meie rikkaliku kultuuri- ja arhitektuuripärandiga. Muusikat saab nautida mõisates, kirikutes ja endistes aadlipaleedes üle kogu Eesti, mis on aastal 2004 alustanud Corelli kontserttegevuse tugev eripära võrreldes teiste korraldajatega.

Naistepäev sarjas „MÕISAROMANTIKA“

Corelli kontserdid tähistavad mitmesuguseid kirikukalendri ja rahvapärimuse tähtpäevi. Seekord märgivad naistepäeva ja kevadeootust salongikontserdid „Barokne akordion“ 4. ja 5. märtsil. Tõstamaa ja Anija mõisate kaunites ballisaalides pakuvad Momir Novakovic ja Henri Zibo üllatuslikult barokkmuusikat akordionitel. 

Ülestõusmispühad sarjas „KIRIKUPÜHAD MAARJAMAAL“

Corelli Music rõõmustab taas publikut ka kontserdisarjaga „Kirikupühad Maarjamaal“, mis sai alguse juba kevadel 2006. Kontserdid tähistavad ülestõusmispüha 9. ja 11. aprillil Tallinna ja Tartu kirikutes. Corelli Barokkorkestri ja dirigent Martin Sildosega soleerib noor tõusev täht, esimese eestlasena Londonis õppiv kontratenor Martin Karu kaunimate barokiaja soolokantaatidega.

Valged ööd sarjas „KIRIKUPÜHAD MAARJAMAAL“

Sarja järgmised kontserdid viivad publiku kaunitesse maakirikutesse õhkama panevatel valgetel suveõhtutel, 17. ja 18. juunil, mil kohtuvad nii koit ja hämarik kui ka minevik ja olevik. Barokkansambel Floridante ja sopran Maria Valdmaa kutsuvad kavaga „Tasahääli suveöösse“ kuulajad kaasa tasasele mõtterännakule vaiksete pillide ja inimhääle saatel.

Loodame südamest, et kõik plaanitud kontserdid saavadki teoks ning meie hea publik saab taas nautida endiste aegade stiili ja elegantsi suurepäraste muusikute esituses.

Sooduspileteid pakub Corelli Music alati ka kõikidele õpetajatele.

Lisainfo www.corelli.ee ja www.fb.com/corellimusic.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!