Füüsikaõpetuse olukord

2. veebr. 2023 - Kommenteeri artiklit

Vestlusring, kus tuuakse välja, et ülikoolid ei suuda füüsikaõpetajaid ette valmistada ja lootma peab karjääripöörajatele jt. Vaja on füüsikaõpetajate koostöövõrgustikke ja reaalaineid lõimivat projektõpet. Lastevanemad peaksid lastele selgitama, et füüsika õppimine on põnev nagu „Rakett 69“.

Arutelus osalevad Eesti Tööandjate Keskliidu haridusgrupi juht ja Eesti Energia juhatuse esimees Hando Sutter, Metroserdi tegevjuht ja teadlane Aigar Vaigu, Haridus- ja Teadusministeeriumi noorte- ja andepoliitika osakonna juhataja Riin Tamm, ning füüsikaõpetajad Ruth Rumask ja Oleg Shvaikovsky.

Vaata ka #LaeEnd


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!