Veebruarikuus koguneb HuNt arutlema loovuse ja logeluse üle

3. veebr. 2023 Marit Tarkin koolijuht, HuNt konverentsi korraldajaliige - Kommenteeri artiklit

Kaheksandat korda toimub Saaremaal huvihariduse ja noorsootöö konverents, mis nüüdsest kannab uut nime HuNt. 27. ja 28. veebruaril 2023 on Thule Kotta oodatud kõik huvilised, kes noortega tegelevad ja soovivad mõttekaaslastega kohtuda.

Seekordne konverents kannab alapealkirja „Loovusest ja logelusest“, mille siht on üheskoos arutleda loovuse ja sisemise tasakaalu teemadel. Konverentsi juhib Reigo Ahven.

Esinema on oodatud nii kirjamees Sass Henno, Riigikogu liige Indrek Saar, terapeut Martti Nõu, kes keskendub loovuse seosele inimese alateadvusega, kui ka õde-venda Pilvi ja Andres Karu, kes avavad enda lugusid ja radasid. Oma parimaid kogemusi jagavad tunnustatud noortekeskus, huvikool ja kohalik omavalitsus. Külalisi on oodata ka Rootsist. Põhiteemat aitab lahata neuroteadlane Jaan Aru isiklikult.

Konverentsi organiseerimine käib täie hooga ja oodata on kahte põnevat ja koostöist päeva!

Osalema on oodatud kõik huvilised, kes üht- või teistpidi huviharidusega seotud on.

Registreerimine on avatud 13. veebruarini 2023. Konverentsi kava, esinejad ja muu oluline info on jooksvalt leitav huvihariduskonverentsi kodulehelt https://nooruse.edu.ee/huvihariduskonverents/, samuti Facebookist ja varsti ka Instagramist.

Lisainfo inge.jalakas@nooruse.edu.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!