Aianduskool ootab avastama!

3. märts 2023 Lüüli Kiik Räpina Aianduskooli infospetsialist - Kommenteeri artiklit
Vaade Räpina Aianduskooli õppehoonetele juulis 2022. Foto: Koit Kõrvel

Räpina Aianduskool ootab kõiki huvilisi tutvuma kooli võimaluste ja võludega! Usume, et aianduskoolis on nii palju põnevat, et parima mulje saamiseks on kõige mõistlikum oma silmaga vaatama tulla. Seetõttu oleme kevadhooajaks pannud paika mitu kuupäeva, mil toimub kooli ja õppimisvõimalusi tutvustav tegevus. 

Alustasime õpilasvarju nädalaga (27. veebruar – 3. märts), mille käigus oli aianduskooli õppuriks pürgijatel ühe päeva jooksul võimalik kogeda õpilaseks olemist. Õpilasvarjud osalesid erialatundides, tutvusid õppehoonetega, heitsid pilgu õpilaskodudesse ning uurisid meie õpilastelt, miks on aianduskoolis hea õppida. Varasemate aastate kogemus näitab, et kevadistest õpilasvarjudest saavad sügisel meie õpilased.

Aprilli koolivaheajal, 25. ja 27. aprillil on kahel päeval avatud uste päev. Neil päevadel saab osaleda õppehooneid tutvustavatel ringkäikudel ning proovida kätt erialade töötubades. Aianduskooli kodulehelt leiab registreerimisvormi, mille kaudu saab meile avatud uste päeval osalemise soovist märku anda. 

20. mail on Räpina hea kodu päev, mil aianduskoolis toimuvad näitused, erialade töötoad ning müüakse kooli omatoodangut.

Gruppe võtame eelneval kokkuleppel vastu aasta ringi. Parim aeg aianduskooli külastada on alates maikuust, mil kevad juba täies õies, sest siis saab meie õppehooneid ümbritsevat liigirikast taimekollektsiooni näha selle täies ilus.

Alusta aianduskooli avastamist meie kooli kodulehelt www.aianduskool.ee


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!