Haridus- ja teadusministeerium lükkas käima taskuhäälingu

8. märts 2023 - 1 Kommentaar

HTM-i taskuhäälingus „Hariduse tulevik“ avavad suu ja südame haridusvaldkonna eksperdid. Käsitletakse haridust ja õppimist kõige laiemas tähenduses: lasteaiast alates elukestva õppimiseni välja.

Värskes avaepisoodis arutlevad hariduse tuleviku üle Tallinna Reaalkooli abiturient Kristjan Suuder, loomisel oleva Tallinna Pelgulinna Riigigümnaasiumi juht Indrek Lillemägi ja ministeeriumi asekantsler Liina Põld. Arutelule andis suuna ministeeriumi kommunikatsiooni ekspert Iiris Saluri.


Hetkel ainult üks arvamus teemale “Haridus- ja teadusministeerium lükkas käima taskuhäälingu”

  1. Peep Leppik ütleb:

    Ahastus tuleb peale –
    MILLEKS korraldatakse selliseid sõnade mänge, kus puudub mõistlik MÕTE, sest KOOLI (teadusest lähtuvat) ALUSVUNDAMENTI ei tunta … Kui anti ülevaade “eelmisest” õpetamisest, siis sedagi väänati absurdi. Inimesed võivad arutleda kõige üle maailmas, aga miks pakutakse neid ARVAMUSI eesti rahvale?

    Karta on, et taolistele oopustele kulutatakse ka RAHA-!? Muidugi, kui inimene teeb oma suu lahti, siis on asjatundjal kohe selge inimese vaimne tase…

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!