Hei-hopsti, armsad lapsed ja nunnud vanainimesed!

31. märts 2023 Lottemaa - Kommenteeri artiklit
Kärbes Jaak.

Mina olen kärbes Jaak ning mul on teile üks tähtis-tähtis teadaanne. Nimelt oleme siin Leiutajatekülas viimasel ajal päris palju igasuguseid putukaid, satikaid ja mardikaid võõrustanud. Nad on kõik päris toredad, mis sest, et kipuvad kole palju latrama. Enamasti ongi nende jutt nagu soe õhk, mis sinu nägu paitab.

Teinekord kuuleb neilt aga ka miskit päris huvitavat. Alles eelmisel nädalal rääkis üks ranna-kaevurmardikas Maret mulle loo, kuidas ta on täitsa hädas. Maret on nimelt Mardikate 22. kooli 3. klassi kellalööja. Neil on niisugune komme, et suve lõpus toimub viimane kellatilistamine hoopis kusagil mujal kui koolimajas. Aga Maret ei tea, kus seda kella siis tilistada.

Seda juttu kuuldes kriiskasin ma üle terve küla ning kutsusin kokku külakoosoleku. Heade mõtetega kärbes, nagu ma olen, andsin oma ideest külarahvale teada. Nad olid kõik minuga päri. 

Seega, sõbrad, mul on hea meel teile teada anda, et otsustasime laiendada Mardikate 22. kooli traditsiooni ning kutsume teid kõiki endale külla selle kooliaasta viimast koolikella tilistama. Muidugi on lisaks koolilastele oodatud ka kõikse pisemad sõbrad näiteks lasteaiast. Mis veel parem – te saate tulla oma rühma või klassiga meie juurde veel enne, kui me väravad ametlikult avame. Oleksite esimesed, kes näeksid meie tulikuumasid ning hirmnaljakaid etendusi.

Sa karvane maasika musi, ma ütlen! Kas see pole mitte kihvt!? 

Ma ei jõua ära oodata, millal teid kõiki näha saan. Ka Lotte-preili ning Roosi ja Bruno ja Albert ja Adalbert ja Ave ja Julia ja Klaus ja … ühesõnaga terve Leiutajateküla rahvas on sellest mõttest juba nii ärevil, et õhtul ei saa neid sullereid magamagi. Kõik harjutavad oma etendusi ning laule, sest lisaks kõigele võtsime külakoosolekul vastu otsuse pidada maha suur vabaõhukontsert enda suurimate hittide ning kõige uuemate lauludega.

Oehh … pean praegu lõpetama. Vastasel juhul kütan ennast nii üles, et jään ise uinumisega jänni.

Sõbrad, pange punt kokku ja tulge lihtsalt kohale. Las meie muretseme kõige muu eest, et teie saaksite enda õppeaasta lõpetada suurima trilli ja tralliga. Näeme juba varsti Lottemaal!

Ikka üks ja ainus, teie lemmikärataja

kärbes Jaak


LOTTEMAA TEEMAPARK Pärnumaal Reiu külas ootab lasteaia- ja koolilaste gruppe külla 5.–7. juunini 2023. Programm algab kell 10 ja 12.

Kohtade arv on piiratud! Broneerimine tellimine@lottemaa.ee. Lisainfo www.lottemaa.ee.Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!