Mine metsa puu otsa! Lõbus päev seikluspargis paneb silmad särama

31. märts 2023 Robert Andreas Verlin - Kommenteeri artiklit

Broneeri klassireis loodusesse stressivabalt – vaheldusrikas aktiivne tegevus, maitsev toit ja majutus ühest kohast. 

Pärnu suurim seikluspark asub Valgerannas, kõrgete mändide ja liivaranna vahel. Valgeranna asub Pärnust 9 km kaugusel ning meie juures leiab tegevust nii maapinnal, vees kui ka õhus. Kevadel ja sügisel kehtivad klassidele eripakkumised, mis sobivad 1.–12. klassi õpilastele.

Pakett 1

 • Kestus 1,5–3 tundi.
 • Uuendatud seiklusradade läbimine.
 • Hind alates 12 eurot.

Pakett 2

 • Kestus 2,5–4 tundi.
 • Uuendatud seiklusradade läbimine.
 • Toitlustus golfirestoranis.
 • Hind alates 23 eurot.

Pakett 3

 • Kestus 3,5–4,5 tundi.
 • Uuendatud seiklusradade läbimine.
 • Toitlustus golfirestoranis.
 • Aardejaht metsa vahel.
 • Hind alates 28 eurot.

Mis on seikluspark? Seikluspark on puude vahele ehitatud takistusrada, mis hõlmab endas eri raskusastmega takistuste läbimist. Eelnev seikluspargi kogemus ei ole vajalik ning kohapeal võtab õpilased vastu kogenud instruktor. Valgerannas on kokku kuus rada lihtsast keeruliseni. Lasteaialapsi ootame lasteparki, algklassiõpilastele soovitame radasid 1–3 ning suurematele seiklejatele radasid 1–6. 

Miks tulla klassiga Valgeranna seiklusparki? Meie pargis on sada erinevat takistust, mille läbimine arendab noorte nutikust ja füüsilisi oskusi, nagu tasakaal ning koordinatsioon. Takistusi läbides kogevad õpilased omamoodi eneseületust ja leiavad endas julguse proovida midagi uut. 

Pärast ronimist saab piknikuplatsil või golfirestoranis mõnusalt einestada. Lisategevusena pakume aardejahti ning kettagolfi. Aardejaht on lõbus orienteerumismäng, kus võistkonnal tuleb vihjeid lahendades leida aare. 18 korviga kettagolfipark kulgeb mööda terviserada ning mänguks vajalikud kettad on võimalik rentida seikluspargist.

Võta meiega ühendust ja broneeri oma klassile sobiv aeg tel +372 5622 2855; www.valgerannaseikluspark.ee. Info@valgerannaseikluspark.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!