Vahvaid elamusi täis päev Vembu-Tembumaal

31. märts 2023 Vembu-Tembumaa - Kommenteeri artiklit
Tegevusi jagub nii väikestele kui ka suurtele. Foto: Vembu-Tembumaa

Vembu-Tembumaa on koguperepark, mis on tegutsenud juba 23 aastat. Pakume võimalust aktiivselt tegutseda mitmesugustel atraktsioonidel, alates veeliumägedest ning lõpetades ronimisradadega. Riietuda tasub meile tulles vastavalt ilmale ja kindlasti sportlikult. 

Meie park on hea koht, kus tugevdada klassi ühtekuuluvustunnet ja sõprussidemeid, mistõttu soovitame plaanida väljasõiduks võimalusel kaks päeva. Olgu öeldud, et kõige ennastunustavamalt möllavad meil 7–13-aastased lapsed. Neljast tunnist pargis jääb neile kindlasti väheks. Pealegi on äge ööbida kodunt eemal. Oma kämpingumajakestesse saame majutada kuni 28 inimest. 

Mida meie pargis teha saab? 

Pargis saab sõita väike-ATV-de, kartide ja akuautodega. On ka põrke- ja bagiautod. Väiksemaid külastajaid ootavad rong ja karussell, aga ka plastikautod ning suur turnimis- ja liivaväljak. Meil on palju batuute, minigolf ja Tarzani rada. Pargis on eelsoojendusega välibasseinid, saab kasutada sauna. Vihmase ilma korral, aga ka lihtsalt vahelduseks võib mängude majas mängida mänguautomaatidega ning Wii ja Xbox 360 mänge. Saalis on õhuhoki-, jalgpallimäng ja piljardilauad ning vanad head „Super Mario“, „City Rally“ jt. 

Pargis on mitu söögikohta. Toidutoas pakume mitmesuguseid kiirtoidumenüüsse kuuluvaid toite. Kohvikus on alati värsked saiakesed ning hea kohv ja tee. Lisaks saab maiustada jäätise ning pannkookidega. Tulla võib ka oma toidukorviga. Meil on piisavalt laudu ja grillimiskohti, kus oma maitse järgi ideaalne söömaaeg korraldada. Kel kõht täis, võib pargis jalutada ja tutvuda meie loomadega. 

Olgu vihm või päike, meie suures pargis on alati midagi teha. Tere tulemast!

Tutvu lähemalt www.vembu-tembumaa.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!