Contra luulevõistluse võitis Gustav Adolfi Gümnaasiumi füüsikaõpetaja Rain Vellerind

21. apr. 2023 - Kommenteeri artiklit

Hariduse digikeskkondade otsimootori eCheiron.com korraldatud luulevõistlusele esitati  üle poolesaja luuletuse ning žürii koosseisus Contra ja Sulev Oll tunnistas neist parimaks Rain Vellerindi luuletuse „Inimlik mõõde“. 

Luuletus pidi sisaldama sõna „eCheiron“ ja vähemalt kolm sõna etteantud valikust: „haridusuuendus“, „tehnoloogia“, „digiharidus“, „tarkvara“, „haridustehnoloog“, „otsingumootor“, „õppimistööriist“, „platvorm“.

Luulevõistluse peaauhind on Tallinki kinkekaart, mille alusel saab reisida üksi või koos sõbraga Tallinnast Helsingisse (edasi-tagasi) või nautida päevareisi Star klassis.

Võistlusele esitatud luuletusi saab lugeda eCheironi Facebooki lehelt.

Inimlik mõõde

Infotehnoloogiline kookon

veeres ja klassikuid väisas,

jukerdav otsingumootor

vändast sai löödud käima.

Kinnikiilunud õppimistööriist

tarkvara uuendust tahtis,

platvormil keset pöörist

riistvarast haakus lahti.

Piilus haridustehnoloogi,

digihariduskildu pildus,

kirjutas valmis koodi

ja armuski silmapilgust.

Restart väldiks varba all reha,

protsessoris veendumus on

lasta soojamaareisil teha

intiimtätoveering eCheiron.

Rain Vellerind, Gustav Adolfi Gümnaasiumi füüsikaõpetaja


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!