Klassiga Viljandisse!

5. mai 2023 - Kommenteeri artiklit
Viljandi Pärimusmuusika Aidas on koolinoortel võimalik veeta vahva päev. 

Tule ja veeda klassiga päev Viljandis ning külasta Eesti Pärimusmuusika Keskust!

Lisaks ajaloolistele Viljandi ordulinnuse varemetele paikneb järvevaatega lossimägede nõlval eesti pärimusmuusikale pühendatud keskus. Viljandi Pärimusmuusika Aidas on võimalik koolinoortega veeta vahva päev, kasutades aida ruume õppetööks või võttes osa maja tutvustavast ekskursioonist. 

Pärimusmuusika asjatundjad viivad läbi põnevaid õpitubasid, mille hulgast saab valida endale meelepärase. Koolinoored saavad õpitubades teha lähemat tutvust väikekandle, parmupilli, poogenpillide ja lõõtsalistega ning mängida üheskoos laulumänge või õppida elava muusika saatel pärimuslikke tantse. Soovi korral on võimalik noortele suunatud programmist tellida teemakohane koolikontsert. Imelise vaatega kohvikust saab ette tellida ka toitlustust. Kohtumiseni Viljandis!

Tutvu Viljandi Pärimusmuusika Aida võimalustega kodulehel folk.ee või lepi külastus kokku aadressil haridus@folk.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!