Kuus näpunäidet, kuidas võtta viimast interaktiivsest tahvlist

3. mai 2023 - Kommenteeri artiklit
Foto: Samsung

Uuringud on näidanud, et interaktiivsete vahendite kasutamine õppeprotsessis suurendab õpilaste kaasatust, parandab õpitava omandamist ja nende teadmiste säilimist. Samsungi interaktiivsete lahenduste eksperdid on koondanud mõned kasulikud näpunäited, kuidas õpetajad saavad Samsungi interaktiivse tahvli Flip pakutavaid võimalusi kasutada tunni kaasavamaks ja põnevamaks muutmiseks.

VirtuaaltuuridSamsung Flip Pro tahvel on mugav tööriist video- ja helifailide demonstreerimiseks. Miks mitte need ühendada ja viia oma õpilased ajaloo- või kunstitunnis virtuaaltuurile, külastades maailmakuulsaid muuseume või mälestisi.

Kasulikud rakendused – interaktiivsete tundide jaoks on loodud hulgaliselt rakendusi, mida on eriti efektiivne kasutada just koos interaktiivse tahvliga. Näiteks Math Playground, PBS Kids, Kahoot, mis kõik pakuvad põnevaid materjale ja tegevust, vähendades samas paberi kasutamist.

Mallid – interaktiivset tahvlit saab kohandada iga tunni jaoks, laadides eelnevalt alla eri malle, näiteks noodijoonestikke muusikatundide jaoks, kaarte geograafia ja ajaloo jaoks või koordinaatteljestikke matemaatika jaoks. Kunstitunnis saab kasutada uuenduslikku vesivärvidega maalimise võimalust, mis lubab isegi värve loomutruult otse tahvlil kokku segada.

Esitluste jagamine – Samsung Flip Pro tahvlit saab mugavalt ühendada juhtmevaba Airplay funktsiooni abil telefoni, tahvelarvuti või arvutiga. Nii saab sisu hõlpsalt jagada, kasutada tahvlit esitluseks või isegi otse tahvlil kodutöid parandada.

Kaugühendus – interaktiivne tahvel võimaldab kõikidel tunniga liituda distantsilt, kasutades videokõnede pakutavaid lahendusi.

Tervislik konkurents – väike võistlusmoment tuleb ikka kasuks. Flip Pro tahvli ette mahub korraga kolm õpilast, kes saavad seal võidu näiteks võrrandit lahendada, kaardil õigeid punkte määrata või mõnda muud ülesannet lahendada.

Kui leiate, et sellised interaktiivsed lahendused oleksid sobilikud ka teie koolis või klassis, siis olete oodatud ennast kirja panema Samsungi tasuta konsultatsioonile klassiruumi interaktiivsete võimaluste teemal. Siin ANKEET

Foto: Samsung


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!