Ugala suvelavastuse „Kolm musketäri“ eripakkumine koolidele

5. mai 2023 Ugala teater - Kommenteeri artiklit
Jass Kalev Mäe ja Klaudia Tiitsmaa lavastuses „Kolm musketäri“. Foto: Priit Loog 

Ugala teater kutsub ka sel suvel noori suure suvelavastuse „Kolm musketäri“ etendustele Õisu mõisa maalilises pargis Viljandimaal. 

Lavastus on teatri rõõmuks publikumenukas, nii leiti võimalus veel üheks ja ainsaks lisaetenduseks 1. juunil. Nii 1. kui ka 2., 8. ja 9. juunil toimuvatele etendustele kehtib soodne eripakkumine kooligruppidele (alates 15 inimesest), kus pileti hind on vaid 21 eurot (tavahind on 35–40 eurot).

Alexandre Dumas’ maailmakuulsal romaanil põhineva igahalja seikluse „Kolm musketäri“ lavastas Ugala loominguline juht Tanel Jonas. Tänavusel Eesti teatriauhindade jagamisel pälvis Janek Vadi meeskõrvalosa auhinna kardinal Richelieu rolli eest.

Aprillis esietendus Ugala suures saalis ka nooremale vaatajale sobilik William Shakespeare’i romantiline komöödia „Kaheteistkümnes öö“, mille on lavastanud Ugala loominguline juht Tanel Jonas. Lavastaja sõnul on „Kaheteistkümnes öö“ üks Shakespeare’i põnevamaid näidendeid – sõnadesse on pandud terve maailm ning lisaks ei ole selles ühtegi tegelast, kes poleks kellessegi armunud. Etendused on Viljandis, Tallinnas, Pärnus ja uuel hooajal ka Tartus.

Vanemale koolieale soovitame hooaja alguseks plaani võtta viimaseid kordi lavale jõudvad etendused „Kirsiaed“ (lavastaja Andres Noormets) ja „Kolm ahvi“ (lavastaja Ringo Ramul). Samuti publikulemmikuks valitud muusikal „Once“ (lavastaja Taago Tubin).

Ugala teatri etenduste külastamisel lisandub gruppidele üks tasuta pilet:

  • lasteaia- ja 1.–6. klassi õpilastele 10 pileti ostul;
  • 7. ja vanemate klasside õpilastele 15 pileti ostul.

Lisaks etendustele pakume koolidele harivat ja põnevat lisategevust: etenduse-eelseid teatrimaja ekskursioone ja harivaid töötube. Lisainfo Ugala kodulehelt ugala.ee.

Ugala teatri mängukava leiab ugala.ee

Grupibroneeringud ja lisainfo kassa@ugala.ee ja tel 433 0777.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!