Õpetajate Leht 18. augustil

16. aug. 2023 - Kommenteeri artiklit

Mis jäi arvamusfestivalilt meelde?

11. ja 12. augustil võeti Paides arvamusfestival vaatluse alla üle 150 teema. Haridusest räägiti hariduse, noorte-, vaimse tervise ja digialal. Põhjalikult arutleti õpetajate vaimse tervise teemadel. Tuleb välja, et igal kolmandal õpetajal on koolis halb. Kerkis küsimus, miks see nii on.Kuidas õpetaja vaimset heaolu parandada?

Indrek Koffi arvates on hea õpetaja loov ning oma ala suur entusiast. Kirjanik ja tõlkija Indrek Koff usub, et lapsi ei ole võimalik meelituste või hirmutamisega kasvatada.

Õpilastega kruiisile. Kruiis on populaarne klassiekskursiooni vorm, millel on siiski sama palju armastajaid kui vastaseid. Millised on merekruiisi võlud ja valud, mis on selles harivat?

Eesti koolijütside iseõppest Hispaania päikserannikul

Hispaanias Marbellas tegutseb omanäoline erakool, eestikeelne õppekeskus ISE, kus praktiseeritakse juhendatud iseõpet.

Kooli juba beebieas

Kakskeelne tütarlaste erakool Bilingual School Las Chapas lähtub personaliseeritud pedagoogikast ja keskendub koostööle õpilase perekonnaga.

Tudengite loodud vestlus- ja tegevuskaardid õpetavad lasteaialastele esmaabi põhitõdesid

Tallinna Ülikooli ELU ehk erialasid lõimiva uuenduse õppekava projekti raames valmis projekt „Esmaabi alushariduses“, mille eesmärk oli õpetada lasteaialastele lihtsaid esmaabivõtteid. Loodi ka veebileht, kust soovijatel on võimalik vestlus- ja tegevuskaardid alla laadida.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!