Haridus- ja teadusminister Kristina Kallase soov Õpetajate Lehe lugejale

1. sept. 2023 Õpetajate Leht - Kommenteeri artiklit

Mida soovite Õpetajate Lehe lugejaile?

Kristina Kallas. Foto: HTM

Haridus- ja teadusminister Kristina Kallas:

Õppeaasta algab alati hea energiaga, aga kevadeks on suur väsimus. Tänavu kevadel tuleb pinge eriti suur, sest muutunud on eksamite ajad. Õpetajail tuleb korraga väga palju tööd. Hindan väga, kui õpetajad tulevad selle muudatusega kaasa. Esimese korra pealt saame jälgida, mida peame eksamikorralduses muutma, et pikas plaanis jääksime kõik – õpetajad ja õpilased – terveks, et kõigi vaimne tervis oleks hea ning stress ja pinge ei tekitaks ülearuseid riske.

Soovin õpetajaile head meeleolu ja tuju. Raskused on selleks, et neid ületada. Õppurid on tulnud ju kooli selleks, et meid suu ammuli kuulata. Hindan õpetajate tööd väga kõrgelt. Olnud ise pikka aega õppejõud, tean, kui palju pinget selles ametis on.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!