Kutsume robootikahuvilisi Delta X infopäevale

8. sept. 2023 TÜ majandusteaduskond/tehnoloogiainstituut - Kommenteeri artiklit
Foto: Olari Pilnik

Ootame kõiki põhikooli- ja gümnaasiumiõpilasi enda robotit ehitama.

Delta X on robotite jalgpallivõistlus, mis on sobilik nii algajatele kui ka kogenumatele leiutajahingega õpilastele. Ootame kõiki robootika õpetajaid koos meeskondadega TÜ Delta keskusesse 14. septembril Delta X ideepäevale, kus tutvustatakse võistluse reegleid ja toimuvad põnevad töötoad.

Robotite võistlusele eelneva kursuse vältel saab ülevaate robootikast ning esmase kogemuse roboti ehitamisest. Õpilasel on võimalik ehitada ise valmis töötav robot, ning võistelda sellega teiste robotite vastu.

Õpilaste ja tudengite robootikavõistlus Delta X finaal toimub 14. detsembril TÜ Delta keskuses.

Registreeri võistkond siin.

Rohkem infot siin.

Registeerimine on avatud kuni 14.09.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!