Tunnustagem andekaid noori!

24. sept. 2023 - Kommenteeri artiklit

1. oktoobrini saab esitada kandidaate andekate noorte tunnustussündmusele. Tunnustamise eesmärk on tõsta esile rahvusvahelistel võistlustel ja konkurssidel häid tulemusi saavutanud noori ning nende juhendajaid.

Tunnustatakse üldhariduskoolide ja kutseõppeasutuste noori, kes on esindanud Eestit rahvusvahelisel võistlusel (sh ainevõistlusel, olümpiaadil, konkursil, spordivõistlusel) individuaalvõistlejana või võistkonna liikmena perioodil 1. september 2022 – 31. august 2023 ning pälvinud medali või koha esikolmikus.

Esitada saab üldhariduskoolide õpilasi või rahvusvahelise võistlusega samal aastal lõpetanud noori koos juhendajaga; kutseõppeasutuse õpilasi ja lõpetanud kuni 25-aastaseid noori koos juhendajaga.

Silmapaistvaid tulemusi saavutanud tublisid noori on oodatud esitama kohalikud omavalitsused, üldhariduskoolid, kutseõppeasutused, kõrgkoolid ning haridus- ja noortevaldkonna asutused. 

Kandidaate saab esitada HTM-i konkursiveebi kaudu 1. oktoobrini, aadressil konkursiveeb.edu.ee

Tunnustused antakse üle pidulikul vastuvõtul „Tähelend“ 16. novembril Tallinna Muusika- ja Balletikoolis.

Statuut ja lisainfo Haridus- ja Teadusministeeriumi kodulehel, aadressil hm.ee/uldharidus-ja-noored/noortevaldkond/noortevaldkonna-sundmused


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!