Tule kuula haridusteadlase professor Marcia C. Linni (USA) avalikku loengut

30. okt. 2023 - Kommenteeri artiklit

Loodusteadusliku hariduse valdkonna üks tuntumaid teadlasi professor Marcia C. Linn peab 7. novembril avaliku loengu kõigile, keda huvitavad loodusteaduste õppimine ja õpetamine, nüüdisaegsed tehnoloogilised lahendused, aga ka õiglus ühiskonnas.

Loeng kannab peakirja „Õpiprotsessi kujundamine eesmärgiga edendada lõimitud arusaama loodusteadusest ja sotsiaalsest õiglusest“. Esitlus ja sellele järgnev arutelu toimuvad inglise keeles.

Registreerida saab end üritusele 31. oktoobrini siin. Loeng toimub kl 15–17 haridusteaduste instituudis (Jakobi 5) ruumis 115/116. Pool tundi enne ja pärast üritust pakutakse kohvi ja suupisteid. Üritusele on oodatud õppejõud, õpetajad, doktorandid, üliõpilased ja kõik teised huvilised. 

Marcia C. Linn on haridusteaduste professor California ülikoolis Berkeleys. Ta on omandanud doktorikraadi Lee Cronbachi juhendamisel Stanfordi Ülikoolis ja töötanud aasta Genfis Jean Piaget’ töörühmas. Ta on arvukate mõjukate haridusvaldkonna teadusartiklite ja raamatute autor ning veebipõhise uurimusliku õppekeskkonna WISE looja.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!