Riigieksamitele registreerimise tähtaeg on 22. jaanuar  

16. jaan. 2024 Harno - Kommenteeri artiklit

Gümnaasiumide ja kutseõppeasutuste õpilased, kes soovivad sel kevadel sooritada  riigieksameid, peavad ennast registreerima hiljemalt 22. jaanuariks. Samaks kuupäevaks peavad ennast registreerima ka juba varasemalt keskhariduse omandanud, kellel on riigieksami tulemust vaja kõrgkooli sisseastumiseks.  

„Riigieksamitele saab registreerida testide andmekogu (EIS) kaudu https://eis.ekk.edu.ee/eis. Kui õpilane end EIS-i kaudu registreerida ei saa, tuleb tal oma valikutest koolile teada anda. Neil, kes on juba keskhariduse omandanud, kuid ei saa end EIS-i kaudu eksamile registreerida, palume Haridus- ja Noorteameti kodulehelt alla laadida avalduse blanketi. Sellisel juhul tuleb täidetud ja allkirjastatud avaldus saata e-aadressil info@harno.ee või aadressil Haridus- ja Noorteamet, Lõõtsa 4, Tallinn 11415,“ tutvustas võimalusi Haridus- ja Noorteameti eksamikorralduse teenusejuht Sirje Jüriso-Kaugerand.     

Riigieksamite periood algab 22. aprillil eesti keele eksamiga ning lõppeb 23. mail matemaatika eksamiga. Riigieksamite tulemused avalikustatakse hiljemalt 18. juunil EIS-is ja riigiportaalis www.eesti.ee. 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!