Õpilaste kiirtee karjäärini – saatke nad noorte IT-festivalile „CADrina 2024“

21. märts 2024 Kadrina Keskkool - Kommenteeri artiklit
Foto: Kadrika Keskkool

12. aprillil toimub Eesti IT- ja inseneeriahuviliste õpilaste aasta suursündmus, IT- ja nutifestival „CADrina 2024“. Ettevõtjate kinnitusel on tegu unikaalse võimalusega saada kogemusi, luua kontakte ja jääda silma mitu korda üle Eesti keskmise palka maksvatele tulevastele tööandjatele. Aega end kirja panna on vaid 2. aprillini.

„Eesti targa tööstuse ettevõtjad vajavad teie abi, Eesti õpetajad! Aidake kokku tuua meie IT- ja targa tööstuse tulevikutegijad, et hästi läheks nii noortel endil kui kogu Eestil,“ kutsus üles Eesti Masinatööstuse Liidu nõukogu esimees Veljo Konnimois.

Tehnoloogiaettevõtja sõnul peitub kõigi tänaste suurte probleemide – kliimakriisi, sõjaohu, majandusraskuste – lahendamise võti loodusainete teadmiste nutikas rakendamises. Just selliste huvide ja oskustega tänased noored konstrueerivad homme rohemajanduse seadmeid, riiki kaitsvaid roboteid või targa ekspordi tooteid.

„Eesti noored, kel on potentsiaali niimoodi maailma päästa – ja selle käigus saada ka ise märkimisväärselt jõukaks –, kohtuvad juba 14. korda Kadrina Keskkooli korraldatud CADrinal. Siit saab hakkaja noor võimsalt tuult tiibadesse ning alles avanev talent indu ja julgust kogu eluks,” kinnitas Konnimois.

„Meie oleme kohal ning jagame noortele kogemusi ja soovitusi otse inseneeria eesliinilt. Saame ja jääme väärt kontaktideks. Ikka ja jälle tuleb ka ette, et pädev CADrina võistleja leiab end peagi juba mõne Eesti targa tööstuse ettevõtte tiimist,” lisas ettevõtja.

„Õpetaja, kes sa hoolid oma õpilaste tulevasest karjäärist ja sellest, et tänased noored maailma jälle korda teeks – saada nad Kadrinasse CADrinale!“ kutsus ettevõtja üles.

Vaata infot CADrinale registreerumise kohta sündmuse kodulehelt. Aega õpilastiimidel end kirja panna on kuni 2. aprillini.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!